Nieuws & Blogs

Transport Compleet Hardenberg 2019

Transport Compleet Hardenberg maart 2019

Op deze beurs heeft Maha Explora flink uitgepakt met liefst 2 grote stands. De eigen Maha stand in Hal 1. Daarnaast werd er in Hal 6 op de stands van de Truck Academy en het Innovatie plein volop actief werkplaats nieuws gepresenteerd. Onder meer met het heffen van trucks en live demonstraties met een Maha…

Lees verder

Beursagenda 2019

Komende maanden staan wij weer op een aantal mooie beurzen. Benieuwd naar onze oplossingen? Kom ons dan bezoeken!  

Lees verder

Transport Compleet Gorinchem 2018

MahaExplora staat ook dit jaar op de Transport Compleet Gorinchem! Bezoek ons van dinsdag 4 september t/m donderdag 6 september op stand D106. Prefab put tentoonstellen Tijdens deze beurs zal MahaExplora een complete dubbelwandige prefab put tentoonstellen. De put wordt gekanteld, op die manier kunt u goed de binnenzijde van de put bekijken.  De put…

Lees verder
Remmentestbank met liftsysteem

Beursagenda 2018

Komende maanden staan wij weer op een aantal mooie beurzen. Benieuwd naar onze oplossingen? Kom ons dan bezoeken!  

Lees verder
Transport Compleet Gorinchem

Transport Compleet Gorinchem 2017

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Transport Compleet in Hardenberg. Van dinsdag 21 maart t/m donderdag 23 maart kunt u ons vinden bij standnummer .. Wij zullen diverse apparatuur voor uw werkplaats presenteren.

Lees verder
Maha Magazine koplamptester

Nieuwsbrief, editie 5

In de 5e editie van het Maha Magazine hebben we een blogitem waarin wij u advies geven over het kiezen van de juiste mobiele hefkolom. Zijn we in gesprek met Porsche Centrum Maastricht en hebben we afbeeldingen gemaakt bij Van der Horst Motorsport. Tevens hebben we het over de digitale koplamptester en de nieuwe MAPOWER serie.

Lees verder
Mobiele hefkolommen Finkbeiner EHB 9-serie

Kiezen voor mobiele hefkolommen

De mobiele hefkolommen winnen nog dagelijks wanneer we praten over populariteit. Deze winst is niet geheel opvallend als je kijkt naar de grote voordelen die dit soort systemen te bieden hebben ten op zichte van andere hefmiddelen en bijvoorbeeld een prefab put. Toch blijft het lastig om de juiste hefmiddel te kiezen.

Lees verder
reinigingsdemodagen, maha Nederland

ReinigingsDemoDagen 2017

Dit jaar zijn wij weer aanwezig op de ReinigingsDemodagen van 31 mei t/m 1 juni in Lelystad. Op de RDD beurs geven we demonstraties en hebben we aandacht voor o.a. hefkolommen, de prefab werkput en verschillende putkriks.

Lees verder

Overname Maha Nederland

Vandaag hebben wij aangekondigd dat Rupro Beheer de aandelen van Maha Nederland en Maha Verhuur heeft overgenomen van Van der Linden Beheer BV. De overname gaat in met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2017.

Lees verder
Hangende putkrik MAHA

Welke putkrik is geschikt voor mijn werkplaats?

Elke bus- en truckwerkplaats met een smeerput heeft een putkrik. Inmiddels zijn er meerdere varianten op de markt, zowel als hangende krik, maar ook als staande vrij verrijdbare putkrik. Hoe weet ik welke putkrik geschikt is voor mijn werkplaats?

Lees verder