Equipment

We hebben de meest toonaangevende merken in onze portefeuille. De fabrikanten zijn gerenommeerd om kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn trots op onze reeds jarenlange samenwerking met hen. Uiteraard hebben we ook brochures van onze equipment. Bekijk ze op onze brochure -pagina.

Door onze ervaring en positie op de Nederlandse markt hebben we de goede contacten met onze leveranciers. Wij zijn een betrouwbare partner en zij blijven voorop lopen in ontwikkeling en innovatie. Deze vruchtbare samenwerking hebben we met de volgende fabrikanten:

Leverancier Maha DuitslandMAHA (MAschinenbau HAldenwang GmbH & Co.) is sinds de oprichting van Maha Explora onlosmakelijk verbonden met elkaar. Hoewel Maha Explora geen dochteronderneming is van MAHA zijn we al 30 jaar importeur van het Duitse merk. Mede door MAHA hebben we kunnen groeien tot het bedrijf dat we vandaag zijn.

MAHA is opgericht in 1969. Destijds werden er alleen remmentestbanken ontwikkeld en gefabriceerd. Tien jaar later werd de eerste hefbrug geproduceerd, waarna er nog veel werkplaatsapparatuur volgde. Inmiddels is MAHA wereldmarktleider op het gebied van werkplaatsuitrusting. Ze blijven innoveren wat deze positie nog verder versterkt.               www.maha.de

Leverancier FinkbeinerWij zijn sinds 2002 importeur van het Duitse Finkbeiner. Wij zijn marktleider in Nederland met de mobiele hefkolommen van hun makelij. Tevens heeft het bedrijf een sterke focus op ontwikkeling en maatwerk, waardoor we veel klanten unieke oplossingen kunnen bieden.

Finkbeiner viert bijna zijn 100-jarig bestaan. Ooit begonnen als producent van trailers ontwikkelen zijn nu hefmiddelen voor zware voertuigen, van vrachtwagens tot treinen. Naast de bekende mobiele hefkolommen heeft Finkbeiner ook de halfschaarhefbrug uitgevonden. www.finkbeiner.eu

Leverancier MondolfoMondolfo Ferro heeft al sinds jaar en dag een kwaliteitsnaam op het gebied van wielservice. Toen wij ons productgamma verder wilden uitbreiden, kwamen we al snel uit bij het Italiaanse Mondolfo Ferro. De producten sluiten naadloos aan op de onze, zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Al in 1963 produceerde Mondolfo Ferro haar eerste bandenwisselaar. In 1980 volgde de balanceermachine en niet veel later ook uitlijnapparatuur. Met uitbreiding naar apparatuur voor truck en tractor is het één van de grootste leveranciers voor wielserviceapparatuur ter wereld. www.mondolfoferro.it

Leverancier BalzerToen we in 2006 de eerste dubbelwandige prefab put importeerde, was het fenomeen in Nederland nauwelijks bekend. Sindsdien hebben we meer dan 100 van dergelijke putten mogen installeren. De topkwaliteit in uitvoering, het snelle en zekere bouwproces en de enorme diversiteit in uitvoeringen en accessoires hebben de dubbelwandige put tot marktleider in Nederland gemaakt.

Hans Balzer startte in 1982 met het fabriceren van rolluikafdekking voor putten. Al snel ontdekte hij een vraag naar prefab stalen putten. Hij heeft deze vervolgens ontwikkeld en de rest is geschiedenis. Met vele (gepatenteerde) innovaties zijn zijn putten nog steeds ongeëvenaard. www.balzer-mm.de