Nieuws & Blogs

Maha Magazine koplamptester

Nieuwsbrief, editie 5

In de 5e editie van het Maha Magazine hebben we een blogitem waarin wij u advies geven over het kiezen van de juiste mobiele hefkolom. Zijn we in gesprek met Porsche Centrum Maastricht en hebben we afbeeldingen gemaakt bij Van der Horst Motorsport. Tevens hebben we het over de digitale koplamptester en de nieuwe MAPOWER serie.

Lees verder
Logo-Maha-Magazine-Mobiele-Hefkolom

Nieuwsbrief, editie 4

In deze editie van het Maha Magazine hebben we een blogitem waarin wij u advies geven over het kiezen van de juiste mobiele hefkolom. Daarnaast gaan we in gesprek met Bert van ’t Zand van Koopman Truck & Trailer Service over het bedrijf en de markt. Dit keer zullen wij het project Rutten Truck & Trailer Service uitlichten met een aantal mooie afbeeldingen. Tevens hebben we een mooie inruilactie met de ‘oude’ drukomzetters.

Lees verder
logo-maha-magazine-sat-traverse

Nieuwsbrief, editie 3

In de 3e editie van het Maha Magazine hebben we een gesprek met Addy Terlouw van Terlouw Diesel Center in Mijnsheerenland. Tevens is recent het omvangrijke project van René Wierda van Wierda Bedrijfswagens in Heerenveen opgeleverd. Waarvan wij met alle plezier een paar beelden met u delen. Daarnaast hebben we een blogitem om de veiligheid in uw werkplaats te verhogen.

Lees verder
Maha magazine header

Nieuwsbrief, editie 2

In de 2e editie van het Maha Magazine informeren wij u over de veiligheid in de werkplaats. Hoe kunt u in een aantal simpele stappen de veiligheid waarborgen en/of verhogen? Daarnaast gaan wij op bezoek bij Ford dealer Van Putten in Goes en spreken wij met Autoservice Van der Velden uit Zoetermeer over de autotest-lab met de MAHA vermogensbank.

Lees verder

Nieuwsbrief, editie 1

In de 1e editie van het Maha Magazine leest u welke voordelen een liftsysteem met zich mee brengen. Daarnaast gaan we op bezoek bij onze klant Dusseldorp in Lichtenvoorde en bij Van Abeelen APK keuringen in Hilversum. Tevens kunt u informatie vinden over het keuren van benzineauto’s bij truckbedrijven.

Lees verder