Bedankt voor uw bezoek aan de beurs

In september hebben we op twee beurzen gestaan: Transport Compleet in Gorinchem en Agro Techniek Holland in Biddinghuizen. Beide beurzen waren een succes en wij willen u bedanken voor het bezoeken van onze stand.

Transport Compleet Beurs Gorinchem

transport-compleet-gorinchem

In Gorinchem hebben we de remmenbank met liftsysteem gedemonstreerd. Dit is een voor werkplaatsen met opleggers en motorwagens een interessante optie. Dit zorgt er namelijk voor dat er tijd wordt bespaard bij een APK. Doordat het in de meeste gevallen niet nodig is om de as aan te trekken kan de monteur in de auto blijven zitten tijdens een remmentest. Mocht je alle voordelen nog op een rijtje willen lezen dan kan je dat doen in dit artikel.

Daarnaast hebben we mobiele hefkolommen van Finkbeiner aan u laten zien. We zijn samen met Finkbeiner in de afgelopen 12 jaar gegroeid tot marktleider in mobiele hefkolmmen. Uiteraard is maatwerk nog altijd mogelijk. Neem contact op met een van onze technisch adviseurs om de juiste hefoplossing voor uw situatie te bespreken.

Agro Techniek Holland Biddinghuizen

Op de beurs in Biddinghuizen hebben we een aantal equipment tentoon mogen stellen. In 2018 wordt er een periodieke keuring voor tractoren van kracht om de veiligheid op de weg te verhogen. Wij hebben u op de beurs laten zien hoe we de remmen kunnen testen van tractoren. Meerdere mogelijkheden zijn mogelijk, vraag naar de juiste oplossing voor uw situatie.

Tevens hebben wij u kennis laten maken met onze equipment om uw werkplaats zo efficiënt mogelijk kunt in te richten. Uiteraard houden wij rekening met de speciale opnamepunten en bijzonder banden en velgen voor tractoren en aanhangers!

agro-techniek-holland-1

agro-techniek-holland-2

Bedankt!

Nogmaals bedankt voor het bezoeken van beide beurzen! Wij horen graag van u en/of zien u graag bij een van de volgende beurzen! Mocht u nog vragen hebben of wilt u dat een van onze technisch adviseurs bij u langs komt? Neem dan contact met ons op.