Header berurzen

Beurzen 2017

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is een belangrijke reden voor ons om deel te nemen aan een beurs. Uiteraard staan wij dit jaar ook weer op een aantal beurzen door het land. Wij verwelkomen u graag op een van de onderstaande beurzen:

Transport Compleet, Hardenberg

Al jaren staan wij op de meest complete beurs voor de transportbranche. Op dit regionale netwerkevenement met landelijke aantrekkingskracht is de gehele transportbranche vertegenwoordigd. Je ziet de nieuwste producten en oplossingen. Inspelend op de behoefte aan kennis is er op de Transport Compleet beurs in Hardenberg een inspirerend kennisprogramma. Tijdens onze presentaties en kennissessies komt u alles te weten over onze laatste ontwikkelingen in de branche.

Wij zijn aanwezig op de Transport Compleet van dinsdag 21 t/m donderdag 23 maart 2017.

Reinigingsdemodagen, Lelystad

Tijdens dé ontmoetingsplek voor de reinigingsbranche zullen wij de nieuwste ontwikkelingen in de branche laten zien. Milieubewust werken is een van onze prioriteiten en wij laten u graag zien hoe onze apparatuur hier een steentje aan bijdraagt.

De Reinigingsdemodagen zijn van woensdag 31 mei t/m donderdag 1 juni 2017.

Transport Compleet, Gorinchem

Net als op de Transport Compleet beurs in Hardenberg laten wij in Gorinchem ook de nieuwste apparatuur zien en vertellen wij u graag over de laatste ontwikkelingen in de branche. Tijdens deze vakbeurs schudden onze technisch adviseurs u graag een hand. Met een persoonlijke sfeer laten wij u graag kennis maken met onze producten en oplossingen.

Van dinsdag 5 t/m donderdag 7 september 2017 staan wij op de Transport Compleet beurs.

Meer informatie?

Zodra er meer informatie bekend is zullen wij dat melden via onze website en onze Social Media kanalen. Houdt ons dus goed in de gaten. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Wij zien u graag op de beurs.

Transport Compleet Gorinchem