Cleverpit Modus prefab put

MahaExplora introduceert een nieuw model prefab werkput. Type Modus onderscheidt zich met een zeer grote werkbreedte tussen de wanden. De put heeft een standaard diepte van 160 cm en voldoet daarmee ook aan de laatste eisen van de RDW betreffende APK1 en APK2 keuringen.

Prefab Put Cleverpit

Bovendien zorgt deze diepte voor een grote bewegingsvrijheid bij verschillende werkzaam heden. De versterkte zijwanden zijn zo gevormd dat de put aan de onderzijde breder is dan aan de bovenzijde. De hierdoor ontstane ruimte dient voor het aanbrengen van verlichting, leidingen en andere voorzieningen, bovendien verkrijgt men hierdoor een bergruimte zodat het looppad in de put vrij blijft. De put is voorzien van afzuigkanalen aan de binnenzijde van de put.

Stalen put

Standaard voorzien van boven profielen voor rand verrijdbare putkrik en/of olie opvangvoorziening. Aan beide kopse zijden worden veiligheidstrappen gemonteerd, optioneel uit te rusten met een parkeerfunctie ten behoeve van vloer- en/of randverrijdbare kuilheffer. Onder de traptreden is er bergingsruimte beschikbaar. Het geheel wordt afgeleverd met een 2-componenten coating die garant staat voor een lange levensduur van de stalen put. Deze coating wordt zowel in- als uitwendig aangebracht. Deze hoogwaardige Modus prefab put is een Nederlands kwaliteitsproduct.

Marktleider

MahaExplora is veruit marktleider in prefab putten en doordat er al meer dan 7 km prefab putlengte is geplaatst wij zeer ervaren. Natuurlijk zorgen wij voor de gehele bouwkundige begeleiding zodat de afnemer zich volledig kan richten op zijn kerntaak, het onderhouden van voertuigen.