reinigingsdemodagen, maha Nederland

ReinigingsDemoDagen 2017

De nieuwste apparatuur

Op 31 mei en 1 juni staan wij op de ReiningsDemoDagen in Lelystad. Hier vindt u alles op het terrein van reiniging en afvalverwerking. Het is een laagdrempelige vakbeurs waar de laatste technologieën en noviteiten op dit gebied te vinden zijn.

                                                                 Klik hier voor gratis entreekaarten                                                                                   

Dé toonaangevende vakbeurs

Maha Nederland is gespecialiseerd in apparatuur voor in de werkplaats en weten alles over efficiënt en veilig werken in de werkplaats. Wij zijn marktleider in Nederland met onze mobiele hefkolommen en prefab smeerputten. Tevens hebben wij het meest uitgebreide assortiment putkriks. Wij hebben oplossingen voor het afdekken van smeerputten, maar ook voor het eenvoudig wisselen van banden.

De meest ideale putkrik

Op onze stand, nummer 61, staan wij onder andere met een Kirsten portaalkrik. Naast dat dit de meeste veilige putkrik op de markt is, is de krik zeer breed inzetbaar en heeft het geen enkele moeite met de meest uiteenlopende voertuigen te heffen. Tevens kan de krik tot wel 18 ton heffen.

Finkbeiner EHB1005 mobiele hefkolommen MAHA

Kirsten Portaalkrik

Finkbeiner mobiele hefkolommen

Daarnaast tonen wij draadloze mobiele hefkolommen in verschillende uitvoeringen, van 5,5 ton tot 8,5 ton hefvermogen per kolom. Op ludieke wijze laten we u zien dat de hefkolommen zeer geruisloos en traploos heffen.

Verder nemen wij ook de meest verkochte remmentestbank van de wereld mee en een model van een stalen prefab smeerput. In totaal hebben wij reeds meer dan vijf kilometer prefab putten in Nederland geïnstalleerd.

Gratis entreekaarten downloaden

Via www.reinigingsdemodagen.nl kunt u zich gratis aanmelden voor de beurs. Ferry Haasjes en Leon van Mourik heten u van harte welkom op de stand. Wij zien u graag dan!

MAHA RTB MBT 7250