TC-Hardenberg-2017

Transport Compleet 2017

De nieuwste equipment

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Transport Compleet in Hardenberg. Van dinsdag 21 maart t/m donderdag 23 maart kunt u ons vinden bij standnummer 126. Wij zullen diverse apparatuur voor uw werkplaats presenteren.

                                                                 Klik hier voor gratis entreekaarten                                                                                   

Maha Nederland presenteert zich op de Transport Compleet beurs met apparatuur voor uw werkplaats. Maha heeft in haar 30-jarig bestaan een leidende positie opgebouwd voor het inrichten van werkplaatsen in het truck- & bussegment. Al jaren kunt u ons op de meest complete beurs voor de transportbranche vinden. Onderstaande producten en oplossingen zullen wij u op de beurs tonen.

Mobiele hefkolommen

Op onze stand demonstreren wij op ludieke wijze de eenvoud en verfijndheid van de Finkbeiner mobiele hefkolommen. We tonen een deel van de range van hefpoten die de uitvinder anno 2017 in haar programma heeft. O.a. is te zien de EHB 9-serie, de meest verkochte mobiele hefkolom van Nederland. Deze hefkolom is draadloos, is standaard voorzien van verstelbare lepels en heeft een zeer snelle hef- en daaltijd.

Tevens staan er op onze stand kolommen van de EHB 10-serie. Deze hefkolom is ontwikkeld voor werkplaatsen met voornamelijk trailers of bussen. De kolom is lichter en slanker uitgevoerd en de aanschafprijs is ook lager. Uiteraard zijn deze hefkolommen ook draadloos en standaard voorzien van verstelbare lepels.

Kirsten portaalkrik

Ook nemen wij de portaalkrik van Kirsten weer mee. De portaalkrik biedt de oplossing voor de beperkte ruimte in de APK en onderhoudsputten. Door toepassing van twee smalle cilinders aan de zijkanten en een robuuste dwarsverbinding hiertussen blijft het gangpad vrij. De dwarsverbinding fungeert tevens als traverse indien het voertuig (zeer) breed opgepakt moet worden.

Doordat de cilinders onderling verbonden zijn vormt scheve belasting geen enkele belemmering voor synchronisch heffen. De hefinrichting voorziet ook in een afzetsysteem dat niet alleen extra veiligheid biedt als er onder wordt gewerkt, maar ook als steunconstructie als het voertuig lange tijd op de krik staat. De putkrik kunnen we voor u demonstreren op onze stand!

Finkbeiner EHB1005 mobiele hefkolommen MAHA

Kirsten Portaalkrik

Gratis entreekaarten

Op de Transport Compleet demonstreren graag zowel de Kirsten portaalkrik als de mobiele hefkolommen. Wilt u gratis entreebewijzen? Dan kunt u via deze link de entreekaarten downloaden. Al met al genoeg redenen om onze stand in hal 1 te bezoeken en wij zien u dan ook graag verschijnen!

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.