Transport Compleet Gorinchem

Transport Compleet Gorinchem 2017

De nieuwste equipment

Elk jaar wordt er in de Evenementenhal Gorinchem de Transport Compleet beurs georganiseerd. Wij zijn hier uiteraard weer bij! Dit jaar kunt u ons vinden bij  standnummer 172 van dinsdag 5 t/m donderdag 7 september. Vanzelfsprekend zullen wij weer diverse apparatuur voor u presenteren en demonstreren.

                                                                 Klik hier voor gratis entreekaarten                                                                                   

Op de beurs zullen wij onszelf presenteren met de nieuwste en meest innovatieve apparatuur voor uw werkplaats. Met een 30-jarig bestaan hebben wij ene leidende positie opgebouwd als het gaat om het inrichten van werkplaatsen in het truck- en bussegment. Wij willen u graag onze producten en oplossingen op de beurs tonen.

Mobiele hefkolommen

We zullen op onze stand een deel van de range Finkbeiner mobiele hefkolommen op een ludieke wijze tonen. Hiermee willen wij de eenvoud en de verfijndheid laten zien. de meest verkochte mobiele hefkolom, de EHB 9-serie, zullen wij laten zien. Deze hefkolom is draadloos, standaard voorzien van verstelbare lepels en heeft ook nog eens een zeer snelle hef- en daaltijd!

Heeft u voornamelijk trailers of bussen in uw werkplaats staan? Dan is de Finkbeiner EHB 10-serie uitermate geschikt voor u! Deze lichtere en slankere uitgevoerde hefkolommen laten we u graag zien op onze stand. Tevens is deze hefkolom draadloos, voorzien van verstelbare lepels en heeft een lagere aanschafprijs.

Kirsten portaalkrik

Dit jaar nemen we ook weer de portaalkrik van Kirsten mee. Met deze portaalkrik bieden wij dé oplossing voor beperkte ruimte in de APK- en onderhoudsputten! Met twee smalle cilinders aan de zijkanten en een robuuste dwarsverbinding hiertussen blijft het gangpad van de put vrij. Daarnaast kunt u de dwarsverbinding gebruiken als een traverse indien het voertuig (zeer) breed opgepakt moet worden.

Ook zorgt de portaalkrik ervoor dat je synchroon kan heffen door middel van de onderling verbonden cilinders. Daarnaast voorziet deze hefinrichting voor een afzetsysteem, dat niet alleen extra veiligheid biedt als er onder wordt gewerkt, maar ook als steunconstructie als het voertuig lange tijd op de krik staat. Kom langs bij onze stand voor een demonstratie!

Finkbeiner EHB1005 mobiele hefkolommen MAHA

Kirsten Portaalkrik

Gratis entreekaarten

Naast bovengenoemde apparatuur zullen wij nog een aantal mooie producten laten zien die voor uw werkplaats uitermate geschikt zijn! Benieuwd naar de portaalkirk, mobiele hefkolommen of naar de rest van de productenlijn? Bezoek ons dan bij stand 172! Via deze link kunt u trouwens gratis entreebewijzen krijgen, altijd handig! Al met al reden genoeg om een bezoekje te doen. We zien u dan ook graag verschijnen!

Mochten er nog vragen zijn dan kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen!