Transport Compleet Gorinchem 2018

MahaExplora staat ook dit jaar op de Transport Compleet Gorinchem! Bezoek ons van dinsdag 4 september t/m donderdag 6 september op stand D106.

Prefab put tentoonstellen

Tijdens deze beurs zal MahaExplora een complete dubbelwandige prefab put tentoonstellen. De put wordt gekanteld, op die manier kunt u goed de binnenzijde van de put bekijken.  De put is verder ook voorzien van een aluminium rolluiksysteem, hiermee kan de put snel worden omgetoverd tot een geheel vlakke en veilige werkvloer, belastbaar met 13 ton aslast.

Muys Reizen - Prefab put

 

Mobiele hefkolommen

Op onze stand staan dit jaar wederom de draadloze mobiele hefkolommen van marktleider Finkbeiner. Deze mobiele hefkolommen zijn leverbaar in diverse types en hefvermogens. Groot voordeel van deze kolommen is dat er direct mee gewerkt kan worden, de kolommen hoeven niet iedere keer apart worden aangemeld. De Finkbeiner mobiele hefkolommen beschikken over de snelste hef- en daaltijd in de markt.

Finkbeiner EHB9-serie MAHA, mobiele hefkolommen

Putkrikken

Ook staan de nieuwste kuilheffers van de Duitse fabrikant Blitz en de innovatieve portaalkrik op de stand. De portaalkrik biedt maximale bewegingsvrijheid en veiligheid. De portaalkrik heeft 2 cilinders die aan de zijkant van de put geplaatst worden hierdoor kunt u de krik eenvoudig passeren.  Ook bij een groot lastverschil tussen links en rechts, wordt er altijd exact waterpas geheven.