Spring naar content

Wij zijn Maha Explora

Rendement verhogen, kosten minimaliseren

Bij MahaExplora staat Aftersales hoog in het vaandel. Wij leveren hoogwaardige apparatuur zodat u snel en op een betrouwbare, veilige manier reparaties uit kunt voeren waarbij uw klant centraal staat.

Wij weten als geen ander dat voor het uitvoeren van service, onderhoud en reparaties aan zwaar materieel kennis en ervaring van essentieel belang is. Immers zonder basiskennis kunt u uw klant die graag zijn voertuig gerepareerd ziet niet bedienen. Het is dan ook meer dan de moeite waard om traditie en innovatie te combineren en te komen tot een moderne, innovatieve werkplaats.

Zo bent u in staat om, op een efficiënte manier en kosten gereduceerd, service, onderhoud en reparaties uit te voeren die zich op hun beurt vertalen naar een groter aantal tevreden klanten en meer rendement.

Daag ons uit

Specialist in werkplaatsinrichting

Onze mensen helpen u graag bij het realiseren van uw droom werkplaats. We zijn immers niet voor niets dé specialist in werkplaatsinrichting. Onze technische adviseurs en monteurs weten alles van remmen tot verlichting, van banden tot bijvoorbeeld soorten chassis van de verschillende typen voertuigen. Maar belangrijker nog: ze weten hoe belangrijk het is om gedegen onderhoud en reparaties aan deze voertuigen uit te kunnen voeren.

Onze focus is het aangaan van lange termijn relaties. Wij richten ons als bedrijf op persoonlijke relaties, zowel met onze leveranciers als met onze klanten.

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons en wij leggen u graag uit hoe wij meer uit uw werkplaats halen

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel naar...

Ook zo benieuwd naar de gezichten achter MahaExplora? Ontmoet ons hier!

Wil je zelf deel uitmaken van het MahaExplora team? Bekijk dan onze vacatures.

Wij hebben de meest toonaangevende merken in onze portefeuille die bij garagisten gerenommeerd zijn om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Meer dan 500 afgeronde projecten

Maha doet wat het belooft