Over ons

Wij zijn leverancier van premium werkplaatsapparatuur voor personenauto´s, truck & bus, GWW en landbouw. Van hefbruggen tot luchtafzuiging, van APK-apparatuur tot vermogensbanken en van wielservice tot vloeistofdistributie.

Onze technisch adviseurs kunnen helpen bij het kiezen van de geschikte apparatuur of meedenken over de routing in de werkplaats. Voor projecten hebben we specialisten in dienst die het traject van begin tot eind begeleiden. Met de technische dienst zorgen we dat alles geïnstalleerd, onderhouden en gecertificeerd wordt.

In 1984 is Maha Nederland opgericht door Wim Krabbe. Hij importeerde remmentestbanken van het Duitse merk MAHA (Maschinenbau Haldenwang). Samen met Jan van Rossenberg (nog steeds werkzaam bij ons) verkochten, installeerden en onderhielden ze remmenbanken. Door de jaren heen werd het productengamma van MAHA groter en groter, waar de Nederlandse markt ook van kon profiteren.

In 2002 is het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaar Cock van der Linden. Door een goede strategie is Maha Nederland marktleider geworden in het leveren van truckwerkplaatsapparatuur. In 2007 werd de horizon verbreed naar personenwagens en zodoende werd de eerste volledig werkplaats ingericht bij Mercedes-Benz Naaldwijk.

Inmiddels zijn we een bedrijf met 35 medewerkers, zijn we importeur van alleen topmerken en zijn we trots op alle klanten die we mogen bedienen.

Tevens zijn wij een SSB erkend leerbedrijf