Remmentestbank met liftsysteem en spelingsdetector

Bij Broshuis B.V., Kampen hebben wij een tal aan mooie apparatuur mogen leveren voor zowel de bestaande situatie als nieuwbouw.

Bijzondere voertuigen

Omdat Broshuis veelal opleggers t.b.v. speciaal transport in de werkplaats heeft staan, is het belangrijk dat ook de bijzondere voertuigen getest kunnen worden. Samen met Broshuis hebben we gekeken naar alle mogelijkheden. Uiteindelijk hebben zij gekozen voor een remmentestbank met liftsysteem en spelingsdetector, zowel voor de bestaande situatie als nieuwbouw.

Het gemak van een remmenbank

Het liftsysteem heeft een inbouwcassette met gesloten uitvoering. Hierdoor hoeft er geen bekisting gemaakt te worden. De remmentestbank heeft een volledige besturing en uitlezing middels Apple Ipad. Hiermee kan de remmentestbank bestuurd en uitgelezen worden in het voertuig.

Tevens hebben wij een spelingsdetector mogen leveren. Met behulp van een spelingsdetector kan men o.a. zonder lichamelijke inspanning controleren of de wielophaning van een voertuig in goede staat is.

Foto’s en interview

Bekijk hieronder de foto’s van het project en lees het interview met inkoop manager Micheal Huis in ’t Veld. Neem ook eens een kijkje op de website van Broshuis: https://www.broshuis.com/