Uitbreiding werkplaats

Voor M.S. de Vries & Company B.V. in Heerenveen hebben wij apparatuur mogen leveren om de werkplaats uit te breiden. Samen zijn we om tafel gegaan om te kijken welke apparatuur de juiste oplossing zou zijn.

Er is gekozen voor een stalen prefab put van 22 meter. Uiteraard voldoet de put aan de RDW eisen betreffende APK1 en APK2 keuringen. De put is voorzien van geïntegreerde afzuigkanalen welke aan de buitenzijde van de put worden geplaats. Ook is de put voorzien van een parkeerfunctie voor de olie opvangbak.

Professionele remmentestbank

Naast de prefab put hebben wij ook een remmentestbank mogen leveren. De MBT 7250 Eurosysteem is een zeer professionele remmenbank voor zware voertuigen, transporters en personenwagens. Ideaal voor de werkzaamheden bij M.S. de Vries.

Multifunctionele remmenbank

De remmenbank is voorzien van een liggende aslastsimulator. De belasting is hiermee vooraf instelbaar, en wordt tijdens het testen van de remmen constant gehouden. Tevens is de MBT 7250 voorzien van een spelingsdetector waardoor men zonder lichamelijke inspanning kan controleren of de wielophanging van een voertuig in goede staat is.

Moderne putkrik

In de stalen werkput kan je ook een railgevoerde putkrik vinden. Deze moderne telescopische krik rijdt over rails op de bodem van de put. Wanneer de krik niet in gebruik is, is er een mogelijkheid om de krik terzijde te schijven waardoor een ruime doorloop ontstaat.

Bezoek eens de website van M.S. de Vries.