Werkplaats inrichting

Bij Porsche Centrum Maastricht in Maastricht hebben wij de nieuwbouw vestiging mogen inrichten met een tal aan mooie apparatuur. Alle apparatuur is speciaal gehomologeerd voor Porsche.

Diverse hefmiddelen

In deze vestiging staan vier Maha stempelhefbruggen met h-bed. De hefbruggen zijn zeer stabiel doordat de geleidingen uit robuust vierkant staal zijn geconstrueerd. Tevens hebben de hefbruggen een hoge buigvastheid doordat hij 45 graden gedraaid staat onder het opname plateau.

Bij Porsche staan tevens vier stempelhefbruggen met lage draagarmen voor sportwagens. Met een doorrijdbreedte van 2.550 mm kan zowel een lage als een brede Porsche optimaler op de hefbrug gepositioneerd worden.

Daarnaast staat er ook een Maha stempelhefbrug met rijbanen. Deze hefbrug heeft een automatische afrolbeveiliging. De rijbanen van de hefbrug zijn 4.400 mm lang en volledig bekleed met granulaat. Daarnaast is de hefbrug voorzien van een wielvrijheffer.

Eurosysteem remmentestbank

De remmentestbank is niet alleen in te zetten als een professionele remmenbank, maar je kunt de bank ook uitbreiden met een uitlaatgastester en/of een roetmeter. De remmentestbank is voorzien van een ondersteltestbank, de MSD 3000, en een pneumatische hefdrempel tussen de rollen. Hierdoor is het mogelijk om makkelijk over de rollenset heen te rijden.

Digitale koplamptester en DEA kasten

Tevens hebben wij bij Porsche de Maha MLT 1000 geleverd. Deze digitale koplamptester heeft een controle apparaat voor het vastleggen en digitaliseren van het koplampbeeld middels een digitale camera. Daarnaast is de werkplaats ook uitgerust met diverse DEA kastwandsystemen.

Ook hebben wij de gehele vloeistof-, perslucht- en uitlaatgas afzuiginstallatie mogen verzorgen.

Bekijk hieronder de foto’s en bezoek ook eens de website van Porsche Centrum Maastricht.