Een nieuwe enkelwandige prefab put

Bij Rutten Truck & Trailer Service hebben we een groot deel van de werkplaats mogen inrichten. Omdat ze uit hun jasje zijn gegroeid hebben ze besloten om de werkplaats uit te breiden.

Geschikt voor APK keuringen

We hebben de enkelwandige werkput mogen leveren. De Magus heeft enkele wanden, welke versterkt zijn uitgevoerd. Hij heeft een standaard diepte van 160 cm met een grote bewegingsvrijheid. De prefab put wordt door Rutte Truck & Trailer Service gebruikt voor APK en voldoet aan de laatste eisen van de RDW. De werkput is voorzien van geïntegreerde afzuigkanalen welke aan de buitenzijde van de put worden geplaatst.

Compleet ingerichte werkput

Om de werkput compleet te maken hebben ze ook geïnvesteerd in verlichting, een remmentestbank met spelingsdetector en een liftsysteem. Het liftsysteem is zo omgebouwd dat hij middels een afstandsbediening te bedienen is. Met behulp van de spelingsdetector kan men zonder lichamelijke inspanning controleren of de wielophanging van een voertuig in goede staat is.

Tevens heeft Rutte Trailer & Truck Service de moderne railgevoerde putkrik aangeschaft. Deze krik rijdt op de bodem van de put en kan terzijde worden geschoven onder de parkeerruimte, waardoor er een ruime doorloop ontstaat. Ook heeft de krik een automatische persluchtvoeding.

Interview met Fons Rutten

Hieronder kunt u een interview vinden die wij afgenomen hebben met Fons Rutten, eigenaar van Rutten Truck & Trailer Service, over het project en de samenwerking. Tevens hebben we een aantal mooie afbeeldingen van de werkplaats voor u geselecteerd. Bekijk ook eens de website van Rutte Truck & Trailer Service.