Nieuwbouw project DAF Parijs

Werkplaatsinrichting DAF Parijs Maha Explora Truck & Bus heeft recent een bijzondere opdracht gegund gekregen. De verzorging van de werkplaatsinrichting van nieuwbouw vestiging DAF Parijs. Deze ‘State of art’ vestiging wordt gebouwd ten noorden van Parijs. Onlangs heeft Maha Explora hier de dubbelwandige stalen prefab put geplaatst. Deze keuring en test put is standaard voorzien…

Magus met remmentestbank en spelingsdetector

Rutten Truck & Trailer Service, Heijen

Bij Rutten Truck & Trailer Service hebben we een groot deel van de werkplaats mogen inrichten. Omdat ze uit hun jasje groeide hebben ze besloten om de werkplaats uit te breiden.

Stalen Prefab werkput - MS de Vries

M.S. de Vries & Company B.V., Heerenveen

Voor M.S. de Vries & Company B.V. in Heerenveen hebben wij apparatuur mogen leveren om de werkplaats uit te breiden. We hebben o.a. een stalen prefab put en een remmentestbank mogen leveren.

remmenstestbank, broshuis, maha nederland

Broshuis B.V., Kampen

Bij Broshuis B.V., kampen hebben wij een tal aan mooie apparatuur mogen leveren voor zowel de bestaande situatie als nieuwbouw. Omdat Broshuis veelal opleggers t.b.v. speciaal transport in de werkplaats heeft staan is het belangrijk dat ook de bijzondere voertuigen getest kunnen worden.

porsche-werkplaats-Maha Nederland

Porsche Centrum Maastricht

Bij Porsche Centrum Maastricht in Maastricht hebben wij de nieuwbouw vestiging mogen inrichten met een tal aan mooie apparatuur. O.a. zijn er meerdere stempelhefbruggen, een remmentestbank en een digitale koplamptester te vinden. Speciaal gehomologeerd voor Porsche.

overview-autobedrijf-ruimzicht-maha-nederland

Autobedrijf Ruimzicht, Hasselt

Bij Autobedrijf Ruimzicht in Hasselt hebben we de nieuwbouw vestiging mogen inrichten met en tal aan mooie apparatuur. In deze vestiging kun je o.a. de bijzondere Maha vierstempelhefbrug VS Square 6.5 met wielvrijheffer vinden.

Vloeistof- en luchtdistributie gehele werkplaats - Maha Nederland

Wierda Bedrijfswagens BV, Heerenveen

Wij hebben bij Wierda in Heerenveen een aantal mooie apparatuur mogen leveren. Naast een professionele en nauwkeurige remmentestbank MBT 7250 heeft Wierda ook gekozen voor een liftsysteem.

Muys Reizen - Prefab put

Muys Reizen B.V., Rucphen

Door ons brede programma, ervaring in projecten en professionele begeleiding mochten wij een Magus enkelwandige put bij Muys Reizen plaatsen. Inclusief remmenbank, een spelingsdetector, vloeistofdistributie en uitlaatgasafzuiging.

Ford-dealer Van Putten - Maha Nederland

Ford Autobedrijf Van Putten, Goes

Een voordeel van nieuwbouw is dat je veel keus hebt. We helpen dan graag met het meedenken over routing en wat voor apparatuur er nodig is. Door ons brede programma, ervaring in projecten en professionele begeleiding mochten we de complete werkplaats inrichting bij Ford Autobedrijf van Putten.

Noorderpoort -Maha

Noorderpoort College, Groningen

Medewerkers van het Noorderpoort College hebben ons gevraagd mee te denken over de inrichting van een nieuwe school. De afdeling Automotive & Logistiek ging naar een eigen gebouw aan de Bornholmstraat in Groningen.

Noorderpoort -Maha

Noorderpoort College, Groningen

Medewerkers van het Noorderpoort College hebben ons gevraagd mee te denken over de inrichting van een praktijkruimte. De afdeling Automotive & Logistiek ging naar een eigen gebouw aan de Bornholmstraat in Groningen.

Project BMW - Maha

BMW, Amsterdam

BMW Nederland liet al snel weten dat het één van de mooiste werkplaatsen van Nederland moest worden. Alles moest tot in detail kloppen, op elkaar afgestemd zijn en in lijn zijn met alle strenge eisen vanuit het moederconcern.

Dusseldorp - Maha

Dusseldorp, Lichtenvoorde

Naast een truckstempelhefbrug en een 2-stempelhefbrug tot 3.500 kg, hebben wij tevens een unieke 4-stempelhefbrug tot 10.000 kg mogen plaatsen in de werkplaats van Dusseldorp.

Wasse Hijken Maha

Wasse, Hijken

Wasse mechanisatiebedrijf is een vooruitstrevend bedrijf. Naast de innoverende producten die zij aanbieden onderhouden en repareren zij ook o.a. landbouwmachines en tractors.

Velden - Maha

Auto-Service van der Velden, Zoetermeer

Wij hebben aan Autobedrijf Van der Velden één van de meest veelzijdige vermogenstestbanken op de markt mogen leveren. Met het nieuwe concept ‘Autotest-lab Van de Velden’ kan iedereen zijn auto laten testen op vermogen.

vd Horst Maha

Van der Horst, Oud Gastel

Als je fervent liefhebber bent van alles wat met raceauto’s te maken heeft, wil je ook het beste voor je auto’s. Om de auto’s na de race weer in topconditie te krijgen heeft dhr. Van der Horst geïnvesteerd in een prachtige werkplaats.

Knapen - Maha

Knapen Service, Deurne

Mobiele hefkolommen zijn een fantastische oplossing bij een flexibel werkaanbod of een divers wagenpark. Bij een groot werkaanbod zijn ze inzetbaar bij bijna alle type voertuigen.

Baan - Maha

Baan Twente, Rijssen

In de werkplaats van Baan Twente komen personenwagens en trucks samen. Hierdoor is er een grote diversiteit aan apparatuur nodig. Met de ZS Vario 3.5 MF hebben ze een wel heel bijzondere en mooie 2-stempelhefbrug

Maha Overzichtsfoto remmentestbanken LMB

Abemec, Veghel

Voor tractoren en zware aanhangers hebben wij een speciaal ontwikkelde remmentestbank in ons programma. Deze hebben we mogen leveren aan Abemec.

Kievit - Maha

AutoKievit, Goes

Door de contacten die wij hadden met AutoKievit in Bergen op Zoom zijn we uitgenodigd om mee te denken over de werkplaats in een nieuwe vestiging in Goes.

Schoondermark Waalwijk - Maha Nederland

Autobedrijf Schoondermark, Waalwijk

De werkplaatsinrichting van Schoondermark hebben wij in 2012 mogen renoveren. Doordat hij altijd zijn klanten de werkplaats mee inneemt, is uitstraling van de producten van groot belang. Onlangs hebben zij ook geïnvesteerd in een 2-stempelhefbrug.

Munstad - Maha

Muntstad, Zeist

In 2011 hebben wij de nieuwe werkplaatsen van Audi Centrum Utrecht, Volkswagen Bedrijfswagens en Muntstad Autoschade mogen inrichten met de nieuwste apparatuur. Muntstad was zeer enthousiast over deze werkplaatsen en een paar jaar later hebben wij daarom ook de werkplaats in Zeist mogen inrichten, zowel de nieuwste hefbruggen als technisch meubilair.

Lievo - Maha

Lievo, De Lier

Lievo De Lier heeft gekozen voor één van de mooiste oplossingen die er in een bestaande situatie mogelijk is, de halfschaarhefbrug. Met de voordelen van een schaarhefbrug en een egale werkplek hebben zij de ideale hefbrug.

Scania - Maha

Scania, Zwaagdijk

Alle nieuwste werkplaatsen van Scania zijn ingericht met onze APK-apparatuur en hefmiddelen.

Heeft u vragen over onze diensten? Neem direct contact op.