Magus met remmentestbank en spelingsdetector

Rutten Truck & Trailer Service, Heijen

Bij Rutten Truck & Trailer Service hebben we een groot deel van de werkplaats mogen inrichten. Omdat ze uit hun jasje groeide hebben ze besloten om de werkplaats uit te breiden.

Stalen Prefab werkput - MS de Vries

M.S. de Vries & Company B.V., Heerenveen

Voor M.S. de Vries & Company B.V. in Heerenveen hebben wij apparatuur mogen leveren om de werkplaats uit te breiden. We hebben o.a. een stalen prefab put en een remmentestbank mogen leveren.

remmenstestbank, broshuis, maha nederland

Broshuis B.V., Kampen

Bij Broshuis B.V., kampen hebben wij een tal aan mooie apparatuur mogen leveren voor zowel de bestaande situatie als nieuwbouw. Omdat Broshuis veelal opleggers t.b.v. speciaal transport in de werkplaats heeft staan is het belangrijk dat ook de bijzondere voertuigen getest kunnen worden.

Vloeistof- en luchtdistributie gehele werkplaats - Maha Nederland

Wierda Bedrijfswagens BV, Heerenveen

Wij hebben bij Wierda in Heerenveen een aantal mooie apparatuur mogen leveren. Naast een professionele en nauwkeurige remmentestbank MBT 7250 heeft Wierda ook gekozen voor een liftsysteem.

Muys Reizen - Prefab put

Muys Reizen B.V., Rucphen

Door ons brede programma, ervaring in projecten en professionele begeleiding mochten wij een Magus enkelwandige put bij Muys Reizen plaatsen. Inclusief remmenbank, een spelingsdetector, vloeistofdistributie en uitlaatgasafzuiging.

Noorderpoort -Maha

Noorderpoort College, Groningen

Medewerkers van het Noorderpoort College hebben ons gevraagd mee te denken over de inrichting van een nieuwe school. De afdeling Automotive & Logistiek ging naar een eigen gebouw aan de Bornholmstraat in Groningen.

Dusseldorp - Maha

Dusseldorp, Lichtenvoorde

Naast een truckstempelhefbrug en een 2-stempelhefbrug tot 3.500 kg, hebben wij tevens een unieke 4-stempelhefbrug tot 10.000 kg mogen plaatsen in de werkplaats van Dusseldorp.

Knapen - Maha

Knapen Service, Deurne

Mobiele hefkolommen zijn een fantastische oplossing bij een flexibel werkaanbod of een divers wagenpark. Bij een groot werkaanbod zijn ze inzetbaar bij bijna alle type voertuigen.

Lievo - Maha

Lievo, De Lier

Lievo De Lier heeft gekozen voor één van de mooiste oplossingen die er in een bestaande situatie mogelijk is, de halfschaarhefbrug. Met de voordelen van een schaarhefbrug en een egale werkplek hebben zij de ideale hefbrug.

Scania - Maha

Scania, Zwaagdijk

Alle nieuwste werkplaatsen van Scania zijn ingericht met onze APK-apparatuur en hefmiddelen.

Heeft u vragen over onze diensten? Neem direct contact op.