porsche-werkplaats-Maha Nederland

Porsche Centrum Maastricht

Bij Porsche Centrum Maastricht in Maastricht hebben wij de nieuwbouw vestiging mogen inrichten met een tal aan mooie apparatuur. O.a. zijn er meerdere stempelhefbruggen, een remmentestbank en een digitale koplamptester te vinden. Speciaal gehomologeerd voor Porsche.

overview-autobedrijf-ruimzicht-maha-nederland

Autobedrijf Ruimzicht, Hasselt

Bij Autobedrijf Ruimzicht in Hasselt hebben we de nieuwbouw vestiging mogen inrichten met en tal aan mooie apparatuur. In deze vestiging kun je o.a. de bijzondere Maha vierstempelhefbrug VS Square 6.5 met wielvrijheffer vinden.

Ford-dealer Van Putten - Maha Nederland

Ford Autobedrijf Van Putten, Goes

Een voordeel van nieuwbouw is dat je veel keus hebt. We helpen dan graag met het meedenken over routing en wat voor apparatuur er nodig is. Door ons brede programma, ervaring in projecten en professionele begeleiding mochten we de complete werkplaats inrichting bij Ford Autobedrijf van Putten.

Noorderpoort -Maha

Noorderpoort College, Groningen

Medewerkers van het Noorderpoort College hebben ons gevraagd mee te denken over de inrichting van een praktijkruimte. De afdeling Automotive & Logistiek ging naar een eigen gebouw aan de Bornholmstraat in Groningen.

Project BMW - Maha

BMW, Amsterdam

BMW Nederland liet al snel weten dat het één van de mooiste werkplaatsen van Nederland moest worden. Alles moest tot in detail kloppen, op elkaar afgestemd zijn en in lijn zijn met alle strenge eisen vanuit het moederconcern.

Velden - Maha

Auto-Service van der Velden, Zoetermeer

Wij hebben aan Autobedrijf Van der Velden één van de meest veelzijdige vermogenstestbanken op de markt mogen leveren. Met het nieuwe concept ‘Autotest-lab Van de Velden’ kan iedereen zijn auto laten testen op vermogen.

vd Horst Maha

Van der Horst, Oud Gastel

Als je fervent liefhebber bent van alles wat met raceauto’s te maken heeft, wil je ook het beste voor je auto’s. Om de auto’s na de race weer in topconditie te krijgen heeft dhr. Van der Horst geïnvesteerd in een prachtige werkplaats.

Baan - Maha

Baan Twente, Rijssen

In de werkplaats van Baan Twente komen personenwagens en trucks samen. Hierdoor is er een grote diversiteit aan apparatuur nodig. Met de ZS Vario 3.5 MF hebben ze een wel heel bijzondere en mooie 2-stempelhefbrug

Kievit - Maha

AutoKievit, Goes

Door de contacten die wij hadden met AutoKievit in Bergen op Zoom zijn we uitgenodigd om mee te denken over de werkplaats in een nieuwe vestiging in Goes.

Schoondermark Waalwijk - Maha Nederland

Autobedrijf Schoondermark, Waalwijk

De werkplaatsinrichting van Schoondermark hebben wij in 2012 mogen renoveren. Doordat hij altijd zijn klanten de werkplaats mee inneemt, is uitstraling van de producten van groot belang. Onlangs hebben zij ook geïnvesteerd in een 2-stempelhefbrug.

Munstad - Maha

Muntstad, Zeist

In 2011 hebben wij de nieuwe werkplaatsen van Audi Centrum Utrecht, Volkswagen Bedrijfswagens en Muntstad Autoschade mogen inrichten met de nieuwste apparatuur. Muntstad was zeer enthousiast over deze werkplaatsen en een paar jaar later hebben wij daarom ook de werkplaats in Zeist mogen inrichten, zowel de nieuwste hefbruggen als technisch meubilair.

Heeft u vragen over onze diensten? Neem direct contact op.