Spring naar content

Van Leeuwen Truckservice, Bastiaan Vlot

“Ik kan er eigenlijk weinig over zeggen dan dat hij goed werkt. We zijn erg tevreden met onze stempelhefbrug! We hebben de trucklift gekocht voor ons nieuwe pand”

Rutten Truck Service, Fons Rutten

“De put gebruiken we voornamelijk voor de APK. We zijn zeker tevreden over de enkelwandige prefab put.”

Knapen Trailers Service Center B.V, Guido Kuijken

“We zijn blij met onze stalen werkput. Hij werkt naar behoren, ook de opties die wij erop genomen hebben. Mijn monteur zei ook nog dat hij nog nooit een stalen werkput had gezien. Het iets gebruiksvriendelijker dan een betonnen werkput omdat alles o.a. makkelijker schoon te maken is en het ziet er heel degelijk uit. Bij onze prefab put hebben we een speciale vloeistofdistributie genomen. In plaats van bovenin de werkplaats gaat bij ons alles onder de grond. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we dan niet in de knoop komen met kabels en trucks.”

Automobielbedrijf Van Putten & Zoon B.V., Wim van Putten

“De roetmeter is natuurlijk altijd een bijzonder apparaat omdat je het moet hebben maar er wordt niet altijd roet gemeten maar de keren dat we er mee werken kan ik zeggen dat het perfect werkt. We hebben het wel in de werkplaats staan en ik heb er geen spijt van. Het is een compact apparaat dus het staat ook niet in de weg. Met een paar kleine handelingen is het gemakkelijk te bedienen.”

Sturm Auto, Peter van Eik

“De MDO-2 roetmeter werkt naar behoren. We hebben er weinig problemen mee en is zeer goed bedienbaar.”

Abemec B.V., Theo van Uden

“Wij zijn tevreden met de MBT 6000-serie remmenbank. Hij is degelijk, snel op te bouwen en de metingen zijn betrouwbaar. Je kunt er uitstekend mee meten, zowel links als rechts, per wiel en per as. We hebben de remmenbank mobiel gemaakt waardoor hij dus makkelijk te verplaatsen is.”

Deba Bedrijfswagens B.V., Cor Nédekkers

“Wij werken veel met de EHB 707 hekolommen en ze werken goed. We gebruiken de hefkolommen voor andere werkzaamheden als de andere hefbruggen die wij hebben. Een heel groot voordeel is dat ze flexibel zijn. En klein nadeel is dat het soms wat meer tijd kost om de kolommen op zijn plek te zetten.”

Elzinga, Cornelis Timersma

“We zijn zeer tevreden over de mechanische hefkolommen. We hebben hier weinig storingen mee. Hij is veelzijdig, sterk en werk prima! Het is een degelijke brug.”

Audi Centrum Amsterdam, Ali Tahiri

“We zijn tevreden met de VS Square. We gebruiken deze brug voor het uitlijnen. De brug heeft een aantal sterke punten. De rijbanen zijn vrij lang en ruim, de verlichting is super en we zijn super blij met de verstelbare en verplaatsbare draaiplaten. Op onze brug hebben we ook nog een hefbrugkrik zitten en die werken ideaal samen. Eén minpuntje die ik moet benoemen is het feit dat zodra wij de brug laag willen zetten dat hij dan in de blokkeerstand gaat waardoor we net niet bij het stuur(wiel) kunnen. Voor de rest zijn we erg tevreden.”

Van Leeuwen Truckservice, Bastiaan Vlot

“Ik kan er eigenlijk weinig over zeggen dan dat hij goed werkt. We zijn erg tevreden met onze stempelhefbrug! We hebben de trucklift gekocht voor ons nieuwe pand”

Autobedrijf Benton, Rob van de Ploeg

“De Finkbeiner schaarhefbrug werkt helemaal super. Hij is sterk, gaat mooi geleidelijk omhoog en heeft een goede controle. We zijn hier helemaal tevreden over.”

Rutten Truck Service, Fons Rutten

“Over het liftsysteem is iedereen dik tevreden. Je hoeft de remmen niet eerst warm te laten draaien wat super fijn is. Nog een pluspunt is het feit dat je met het  liftsysteem eigenlijk geen foute meeting kan hebben doordat de wiel niet over de bank heen kan glijden.”

Van Eck Lexmond BV, Sander Ter Horst

“Het liftsysteem is een erg mooi systeem. Hij is erg sterk! We zijn er erg tevreden mee.”

Gebroeders Hoefnagels Transport, Theu Houben

“Het liftsysteem werkt perfect! Hier zijn we 100% tevreden over. Dit zorgt echt voor een hoge tijdwinning!”

JB Remservice, Kees de Hoop

“Het liftsysteem werkt prima. Wat ik zo fijn vindt aan het liftsysteem is de snelheid van de remproef. Binnen 10 minuten ben ik klaar. Ik heb nog nooit met een ander systeem gewerkt maar als ik het een en ander om me heen hoor duurt dat behoorlijk lang. Wij zijn zeker tevreden! Geen nadelen op te noemen.”

Wierda Bedrijfswagens BV, Arie Meerveld

“Ja, het liftsysteem echt super. Het mooie is dat we ook ’s avonds het liftsysteem kunnen gebruiken doordat er veel licht rondom het liftsysteem zit. We gebruiken hem veel.”

J.W. Hoff, Robert der Bekken

“Wij zijn tevreden. Hij doet goed wat hij moet doen. Wij gebruiken de TBE 156 niet regelmatig. We hebben daarom ook weinig klachten. Voor ons doet hij het goed en zijn wij er dik tevreden over.”

Wijssen Logistics, Rel Mohnen

“Wij zijn heel tevreden over de SAT traverse! Hij is er flexibel en kan veel hebben. We kunnen de traverse verplaatsen in de put. Hij kan bij één voertuig op twee verschillende plekken gebruikt worden. Het werkt tevens veel veiliger. We hebben geen klachten.”

Rutten Truck Service, Fons Rutten

“De putkrik werk goed. Klein minpuntje is dat je de vloer schoon moet houden omdat hij anders wat stroef rijdt, des te meer een stimulans om de vloer schoon te houden.”

M.S. de Vries en Company B.V., Rene

“Wij zijn erg blij met de putkrik. De putkrik met luchtmotor werkt heerlijk. De oude moesten we nog met de hand krikken, nu is het een stuk makkelijker. In het begin hebben we wat problemen gehad met de luchtkoppeling, hij was wat zwaar duwen maar dat is nu opgelost.”

Van Eck Lexmond BV, Sander Ter Horst

“We zijn erg tevreden over de kuilheffer. Ik hoor weinig klachten hierover. Hij is erg sterk en werkt rustig en maakt niet veel herrie onder de auto”.

Wierda Bedrijfswagens B.V., Arie Meerveld

“Wij zijn tevreden over onze vrij verrijdbare putkrik. Door het bouwsegment hebben we met hogere voertuigen te maken. Dit is netjes op te lossen met een verlengstuk erbij.”

Sturm Auto, Peter van Eik

“We zijn tevreden over de vloer verrijdbare putkrik. Ik hoor hier helemaal geen klachten over en dat is positief.”

Terlouw Diesel Centrum, Addy Terlouw

“We zijn tevreden over deze vermogensbank. Wij gebruiken hem zeer intensief waardoor er wel reparaties nodig zijn. Deze LPS 3000 wordt door een aantal truckfabrikanten geadviseerd en geaccepteerd, wat voor ons belangrijk is omdat wij ook voor truck importeurs werken. De meetnauwkeurigheid is zeer hoog. Wij hebben dan ook nooit discussie of de meeting klopt. De bank is ook eenvoudig te bedienen en het aansluiten van de truck op de bank is zeer snel uit te voeren. Wij denken dat op dit moment de Maha LPS 3000 de beste keus is als het gaat om een truckbank. Kijkend met een kritische blik vinden wij dat de maximaal te meten vermogen en koppel iets hoger had mogen zijn. Dit is op het moment namelijk niet mogelijk.”

M.S. de Vries & Company B.V., Rene

“Deze RTB is heel anders dan ik gewend was maar werkt prima. Ik moest in het begin wel nog even wennen maar de door dat hij gebruiksvriendelijk is heb ik nu onder controle. We zijn ook heel blij met de uitlezing via een tablet. Wij hebben namelijk een wand waardoor de grote monitor niet goed gedraaid kan worden, d.m.v. tablet en afstandsbediening kan ik gewoon de remmen testen in het voertuig.”

Gebroeders Hoefnagels Transport, Theu Houben

“We zijn zeer tevreden met de remmentestbank. Het is een geweldige vooruitgang. In combinatie met het liftsysteem is deze remmentestbank ongeveer 20 minuten sneller dan onze oude remmentestbank.”

Schouten Amsterdam, Bart de Gooiyert

“De remmenbank werkt goed. Hij is redelijk eenvoudig in besturing en software en het is een snelle bank.”