Overzichtsfoto (2)-1200x500

Service

Door scholing, training en jarenlange ervaring met de producten kunnen we dagelijks klanten door heel Nederland helpen. Zowel storingen en reparaties als keuringen en installaties hebben we allemaal in eigen beheer. Daardoor weten we alles van onze producten en kunnen we klanten snel en efficiënt tot dienst zijn.

Om werkplaatsapparatuur in goede conditie te houden zijn wij na levering nog altijd nauw betrokken bij onze klanten. We hebben specialisten op de weg die alle apparatuur kunnen repareren, onderhouden en certificeren. Om onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te kunnen helpen hebben we naast magazijnen in de servicebussen ook een groot onderdelenmagazijn in Gorinchem. Omdat we ook directe lijnen met de leveranciers hebben, is elk onderdeel altijd snel op locatie.

Bij ‘Ons team’ kunt u al onze specialisten zien.

Uw onderhoud geregeld

Wij hebben een oplossing voor onderhoud aan alle werkplaatsapparatuur. We hebben maatwerk als u niet aan contracten vast wilt zitten, maar ook mogelijkheden voor all-in contracten. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden, dus neem contact op.