Spring naar content

Truck & Bus

Truck & Bus

Al meer dan 35 jaar is MahaExplora leidend in het inrichten van werkplaatsen voor zwaar materieel. Onderstaand een aantal voorbeeld foto’s van onze toepassingsmogelijkheden. Kijk op de productpagina voor gedetaileerde product informatie of bel of mail ons voor verdere advisering.

Specialist in werkplaatsinrichting

Onze mensen helpen u graag bij het realiseren van uw droom werkplaats. We zijn immers niet voor niets dé specialist in werkplaatsinrichting. Onze adviseurs en monteurs weten alles van remmen tot verlichting, van banden tot de verschillende typen assen van de verschillende typen voertuigen. Maar belangrijker nog: ze weten hoe belangrijk het is om gedegen onderhoud en reparaties aan deze voertuigen uit te kunnen voeren.

Service

Service

Door scholing, training en jarenlange ervaring met de producten kunnen we dagelijks klanten door heel Nederland helpen. Zowel storingen, reparaties als keuringen en installaties hebben we allemaal in eigen beheer. Daardoor weten we alles van onze producten en kunnen we klanten snel en efficiënt tot dienst zijn.

Om uw werkplaatsapparatuur in goede conditie te houden zijn wij na levering nog altijd nauw bij u betrokken. We hebben specialisten op de weg die alle apparatuur kunnen repareren, onderhouden en certificeren. Om u als klant zo goed en zo snel mogelijk te kunnen helpen, hebben we naast hardlopende onderdelen in de servicebussen ook een groot onderdelenmagazijn in Gorinchem. Zo kunnen we onderdelen altijd snel op locatie leveren.

Uw onderhoud goed geregeld
Specialist

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons en wij leggen u graag uit hoe wij meer uit uw werkplaats halen

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.